top of page

Bli kjent med våre tannbehandlinger

Her utfører vi tannbehandlingene som du skulle ha behov for, og sitter på ekstra kompentanse for å kunne tilby deg litt mer avanserte prosedyrer som invisalign og digital smile design.

Hos oss er du og din tannhelse i fokus.

samlet gjeng_edited.jpg
Undersøkelse kjøita tannklinikk

Undersøkelse

Under tannlegeundersøkelsen sjekkes tannsettet, tannkjøttet og munnhulen din for sykdom. Regelmessig undersøkelse hos tannlegen er viktig for å forebygge sykdom og bidra til bedring av tannhelsen.

invisalign kjøita tannklinikk

Invisalign

Har du et ønske om å rette opp tennene dine og få et penere smil? Samtidig som du ikke ønsker tradisjonell tannregulering med synlig metall på tennene dine. Da kan Invisalign være løsningen for deg.

Digital smile design kjøita tannklinikk

Digital Smile Design

Digital smile design er et verktøy vi kan bruke ved enkelte typer tannbehandling. Smile design gjør at eventuell tannbehandling blir mye mere forutsigbar, sammenlignet med hvis vi ikke hadde brukt det.

tannfyllinger kjøita tannklinikk

Tannfyllinger

Når hull må fylles og tenner repareres bruker man vanligvis fyllingsmaterialet, kompositt. I de største hullene kan vi også benytte porselensinnlegg.

Rotfylling kjøita tannklinikk

Rotfylling

Rotfylling gjøres når nerven i tannen har blitt eksponert for bakterier. Dette kan for eksempel skje på grunn av dype hull, dype fyllinger, slag mot tannen, tanngnissing eller andre påkjenninger. Nerven som har blitt infisert med bakterier blir betent og vil gradvis dø. Dødt nervevev og bakterier vil etter hvert gi en betennelse i kjevebenet rundt rotspissen. 

Kroner Kjøita tannklinikk

Kroner

En krone er et kunstig skall som festes utenpå din egen tann.Dersom tannen er så skadet at den ikke lar seg reparere med en fylling, kan det være aktuelt med en krone. 

blekeskinne - Kjøita tannklinikk

Tannbleking

Det at tennene blir gulere med årene, er helt normalt. Årsaken til misfargede tenner er mange. Det kan være et resultat av hva du spiser og drikker, bruk av tobakk eller daglig munnhygiene. Bleking kan da være ett godt alternativ for å få hvitere tenner.

fasetter no-prep veneers kjøita tannklinikk

Fasetter

Har du misfargede, skadede eller nedslitte tenner? Da kan det være vanskelig å oppnå et fullgodt resultat med vanlige fyllinger. I slike tilfeller kan skallfasetter (veneers) være et godt behandlingsalternativ.

Isolering av tenner - Mikroabrasjon Kjøita tannklinikk

Mikroabrasjon

Har du skjemmende flekker på tennene dine? Da kan mikroabrasjon være et godt behandlingsalternativ.

Tannkjøttsykdommer - Kjøita tannklinikk

Tannkjøttsykdommer

Symptomene på gingivitt kan være lett blødende og rødt tannkjøtt, dårlig ånde, endret utseende på tannkjøttet og ømhet i tannkjøttet. Gingivitt kan kureres, men uten behandling kan betennelsen utvikle seg til periodontitt.

tanntrekking kjøita tannklinikk

Tanntrekking

Det kan være flere grunner til at en tann må fjernes. Noen ganger er tannen så ødelagt at den ikke kan repareres, og tanntrekking er eneste utvei. 

Titanimplantat kjøitatannklinikk

Implantat

Et implantat er en liten skrue i titan som opereres inn i kjevebenet der det mangler en tann. I løpet av noen uker tilheler kjevebenet rundt implantatet, slik at implantatet kan fungere som feste for en tannerstatning, f.eks. en krone. Moderne implantatbehandling er sikker og trygg behandling med svært god holdbarhet og prognose.

Invisalign provider kjøita tannklinikk
bottom of page