top of page

Invisalign
Usynlig tannregulering

Invisalign er et reguleringssystem som består av en serie med avtagbare gjennomsiktige skinner. Skinnen er spesialtilpasset dine tenner, og gradvis retter opp tennene. Skinnene kan enkelt fjernes når du skal spise og rengjøre tennene dine.

INV_ClickIn_5919_rt3_HR_RGB_1280.jpeg
iTero-wand-in-mouth.jpeg

Undersøkelse

Invisalign behandlingen starter med en vanlig undersøkelse av tennene dine, samt det utføres et digitalt avtrykk hvor vi skanner over tennene. Skanneren vil da umiddelbart vise et simulert resultat av hvordan tennene dine vil se ut etter endt Invisalign behandling. Deretter lages en nøyaktig behandlingsplan hvor du som pasient kan se en animasjon av hvordan vi planlegger å flytte på tennene dine skinne for skinne.

Skinner

Når selve behandlingen starter får du utdelt et sett med skinner som skal brukes hver dag. Skinnene må være på 20-22 timer i døgnet for å oppnå det planlagte resultatet. Etter en uke bytter man til neste skinne. Ved ca. hver fjerde uke møter man hos tannlegen for en kontroll og får utlevert nye sett med skinner. Behandlingstiden vil avhenge av hvor mye man må flytte på tennene, altså hvor mange skinner man må ha. De fleste behandlinger fullføres i løpet av 6 til 18 måneder.

INV_ClickIn_2461_rt2_HR_RGB_1280.jpeg
ca-invi-d3-a-quietmoment-0078-rt2-hr.jpeg

Etterbehandling

Etter endt Invisalign-behandling må tennene holdes på plass, slik at vi unngår at tennene flytter på seg. Enten ved hjelp av en retensjonsbue (retainer) som limes på baksiden av tennene, eller ved bruk av en gjennomsiktig skinne som man i blant sover med om natten (Vivera/nattskinne)

Priser

Konsultasjon med scan(digitalt avtrykk) og simulering av sluttresultat

kr 0

Utredning og behandlingsplan

kr 3000

Behandling med Invisalign

kr 15 000 - 40 000

Retensjonsstreng (bak tennene) etter endt behandling

kr 1500

Vivera, retensjonsskinne

kr 4500

bottom of page